Spre toate informațiile de presă

Noul modul mixt pentru sistemul I/O Axioline F

20.07.2016

Noul modul mixt digital pentru sistemul I/O Axioline F  

Noul modul mixt digital pentru sistemul I/O Axioline F

Noul modul mixt digital AXL F Dl16/1 DO8/2-2A 2H extinde de acum Axioline F, sistemul I/O de la Phoenix contact pentru înregistrarea semnalului în tabloul de distribuție.

Cu cele 16 intrări digitale și opt ieșiri digitale ale sale, acest modul poate fi utilizat mai ales la monitorizarea și accesarea unor părți ale sistemului autoincluse, unde semnalele sunt mai mult recepționate decât emise. Pentru a îmbunătăți imunitatea la perturbații, pot fi setați timpii de filtrare a intrărilor. Timpi de filtrare de 100 μs îi permit utilizatorului să aplice o funcție de contorizare cu o frecvență de maximum 5 kHz. Ieșirile sunt protejate împotriva scurtcircuitării și suprasarcinii. La fel ca și sistemul I/O Axioline F complet, și acest nou modul I/O se distinge printr-o imunitate deosebit de ridicată la perturbații. Acesta permite o înregistrare rapidă a semnalului și este robust la intemperii.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere