Spre toate informațiile de presă

Tehnologie performantă PC în design atrăgător

30.11.2015

Noua generație Valueline-Box și Panel PC  

Box-PC și Panel-PC din familia Valueline reprezintă concepte moderne de deservire

Din noua generație de PC-uri industriale Valueline de la Phoenix Contact fac parte atât Box-PC-urile din diferite clase de performanță, cât și Panel-PC-urile cu design corespunzător și dotate cu ecrane tactile capacitive.

PC-urile industriale premiate cu Red Dot Design-Award oferă o soluție robustă pentru utilizare direct pe mașină. Acestea sunt construite fără ventilator. Toate componentele importante sunt prevăzute cu acces, cu ajutorul căruia dispozitivul poate fi funcțional în mod durabil și ușor de întreținut. În ceea ce privește afișajul, utilizatorul poate alege între diferite dimensiuni, de la 15,6 până la 21,5 țoli. Box-PC acceptă, în plus, afișaje Multi-display și afișaje mai mari, până la 4K. În funcție de cererile pentru aplicație, utilizatorul are la dispoziție diferite procesoare, Intel Core i5-4300U, Intel Core i3-4010U sau Intel Celeron N2930. Patru mufe USB 2.0, respectiv două interfețe USB 2.0 și două USB 3.0, precum și o ieșire DisplayPort-Video permit o interconectare versatilă a PC-urilor industriale. Dispozitivul poate fi extins printr-un slot PCI/PCIe. Securitatea datelor este sporită datorită celor două memorii de date și suportului RAID.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere