Spre toate informațiile de presă

Conexiunea actuatorilor devine ușoară

25.01.2017

Cutie de distribuție SACB cu rizuri din plastic și conectori ventil SAC  

Cutie de distribuție universală M 12 și conectori ventil

Cu cutiile de distribuție universale M12 de la Phoenix COntact conectați rapid și simplu și conectorii actuatorilor, de ex. pentru ventile electromagnetice.

Prin conectarea integrală a sloturilor M 12 conectați de asemenea cablurile și conexiunea PE a conectorilor ventilelor în mod sigur și simplu la controlerele și releele din tabloul de distribuție central. Secțiunile transversale ale conductorilor cablurilor principale cu conexiune fixă dpermit,la 1,0 mm² pentru conductorii de alimentare și 0,5 mm² pentru conductorii de semnal, o dimensionare suficientă și rezistențe reduse ale cablurilor. În cazul în care aveți nevoie de secțiuni și mai mari ale cablurilor, conectați-le în mod flexibil la casetele senzorilor / actuatorilor prin conexiuni cu șurub sau cu arc. Între alte echipări ale produselor se numără indicatoarele de stare cu led la cutiile de distribuție și conectori turnate pentru ventile, precum și dispozitivul cu blocare rapidă ușor de utilizat M12-SPEEDCON, care vă asigură o economie de timp la instalare de până la 90%.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere