Spre toate informațiile de presă

Management scalabil al parcului

09.07.2018

Management scalabil al parcului  

Management accesibil al parcului fotovoltaic

În cadrul expoziției Intersolar Europe din München, care are loc între 20.06 - 22.06.2018, Phoenix Contact prezintă noul concept scalabil „Seamless Parkmanagement” pentru parcuri FV. Vizitați-ne în corpul A2 - 440 și cunoașteți îndeaproape soluțiile noastre noi pentru managamentul parcului, direct la fața locului.

Soluțiile software și hardware, cum ar fi cele pentru monitorizarea sau vizualizarea datelor meteorologice, pot fi utilizate în mod flexibil și coordonate reciproc fără limitări. Sistemul de management al parcului este compus din cutii de joncțiune pentru string-uri, înregistratoare de date, module de introducere a datelor, o conectare locală SCADA și un portal web. Începând cu nivelurile de câmp și până la vizualizarea datelor într-un portal, există un concept accesibil pentru controlarea completă a modului de utilizare al portofoliilor de construcție. Fiecare dintre aceste soluții poate fi utilizată individual și, dacă este necesar, poate fi adaptată cerințelor clientului. Împreună, creăm o soluție completă care interconectează progresiv, fără a fi necesară adaptarea la interfață. Prin intermediul acestor soluții de sistem coordonate reciproc, vă oferim un portofoliu complet de automatizare și vizualizare, pregătit de pus în practică. Cu ajutorul acestor soluții, obținem un nivel înalt de reutilizare și de accesabilitate adaptate cerințelor dumneavoastră. Astfel, obținem un concept general atractiv din punct de vedere al prețului pentru realizarea instalației dumneavoastre fotovoltaice.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere