Spre toate informațiile de presă

Prima protecție dispozitiv tip 3 cu tehnologie de conectare rapidă push-in

20.04.2018

Prima protecție la supratensiune de tip 3 cu conexiune push-in din întreaga lume  

Prima protecție la supratensiune de tip 3 cu conexiune push-in din întreaga lume

Primul dispozitiv de protecție la supratensiune de tip 3 din lume cu tehnologie de conectare rapidă push-in PLUGTRAB SEC asigură o protecție înaltă a sursei dvs. de alimentare industriale.

Tehnologia de conectare push-in vă permite o instalare rapidă și fără scule a produselor. Durata de exploatare și disponibilitatea sistemului dvs. se mărește prin protecția sursei de alimentare industriale. Produsele fișabile permit o întreținere şi verificare simple a dispozitivului de protecție la supratensiune. Identificaţi starea de funcţionare a dispozitivului de protecţie la faţa locului şi în camera de comandă, cu ajutorul contactului fişabil pentru semnalizare la distanţă. Ca dispozitiv de protecție tip 2/3 cu curent nominal de descărcare de 5 kA, PLUGTRAB SEC este adecvat și pentru aplicații mai mici în zona exterioară, de exemplu pentru iluminat exterior sau instalații de alarmă. Puteţi utiliza PLUGTRAB SEC în instalaţiile din întreaga lume, datorită certificărilor şi aprobărilor internaţionale. Portofoliul de produse oferă de asemenea produse cu conexiune cu șurub. Diverse variante de tensiune de la 24 V până la 230 V AC/DC completează familia de produse.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere