Spre toate informațiile de presă

Faceți față cu siguranță la curenți de descărcare atmosferică de până la 50 kA

02.08.2016

Dispozitiv de protecție împotriva descărcărilor atmosferice FLASHTRAB-SEC-PLUS 264  

Dispozitiv de protecție împotriva descărcărilor atmosferice tip 1 cu tehnologie Safe Energy Control

Noile dispozitive de protecție împotriva descărcărilor atmosferice de tip 1 FLT-SEC-PLUS 264 de la Phoenix Contact sunt utilizate în sisteme de alimentare principale cu rețele de 230/400 V.

Chiar și la curenți mari de descărcare atmosferică de până la 50 kA pentru fiecare pol, sistemele sunt protejate și pot lucra mai departe, fără a fi influențate. Pe baza Safe Energy Technology (SEC), dispozitivele de protecție se disting printr-o durabilitate și performanțe ridicate. Eclatorul împiedică în mod sigur apariția curenților de însoțire. Avantajul este acela că, în cazul unei descărcări atmosferice, solicitarea întregii instalații este redusă la minimum. Designul compact permite o instalare flexibilă și cu economie de spațiu. În cazul curenților până la 500 A, se poate renunța la o siguranță fuzibilă pentru descărcător separată. Există produse pentru protecția de sisteme de alimentare monofazice și trifazice. Prin nivelul redus de protecție în tensiune al dispozitivelor, componentele din aval sunt protejate în mod fiabil. Utilizatorul se poate informa în orice moment cu privire la starea produsului, cu ajutorul indicatorului de stare vizibil și contactului fără potențial pentru semnalizare la distanță. Cu ajutorul dispozitivului de setare CHECKMASTER 2, testările recurente ale dispozitivului de protecție pot fi executate rapid și simplu. Dispozitivele de protecție de tip 1 sunt verificate și certificate ca dispozitivele de protecție combinate de tip 2 (dispozitiv de protecție combi).


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere