Spre toate informațiile de presă

Sistem inteligent de monitorizare pentru instalație

02.04.2019

Sistem de monitorizare bazat pe cloud, pentru protecția la supratensiune  

Sistemul inteligent de asistență pentru protecția la supratensiune

ImpulseCheck vă oferă pentru prima dată un sistem de asistență inteligent pentru protecția la supratensiune în domeniul protecției rețelelor.

Măsurarea în timp real a interferențelor electromagnetice și a curenților de descărcare înregistrează în mod continuu starea sistemului dvs. și protecția instalată la supratensiune. Durata de funcționare rămasă (State of Health) a dispozitivelor de protecție devine transparentă pentru dvs. Operațiunile de întreținere devin pentru dvs. și mai planificabile. Analiza bazată pe cloud a valorilor măsurate permit procese automatizate complet noi. Plusvaloarea digitală și serviciile, cum ar fi asocierea cu informații despre locație sau date meteorologice locale, pot fi realizate simplu prin integrarea în cloud. Devin posibile comenzile automatizate ale descărcătoarelor de schimb sau exportul simplu al valorilor măsurate pentru analize proprii. Starea dispozitivelor de protecție la supratensiune este întotdeauna cunoscută prin monitorizarea în timp real. Creați în orice moment un raport de stare relevant, printr-o singură apăsare de buton.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere