Spre toate informațiile de presă

Dispozitiv inserabil de protecție la descărcări atmosferice, cu siguranță

01.06.2015

Dispozitiv de protecție la descărcări atmosferice FLASHTRAB-SEC-Hybrid  

Primul dispozitiv conectabil de protecție la descărcări atmosferice cu siguranță integrată

Dispozitivele de protecţie la descărcări atmosferice FLASHTRAB-SEC-Hybrid de la Phoenix Contact sunt primele dispozitive de protecţie la descărcări atmosferice tip 1, inserabile și fără curenți de însoțire, cu siguranță fuzibilă pentru descărcare integrată pe plan mondial.

Produsele se bazează pe Safe Energy Control Technology (SEC) de la Phoenix Contact, care permite controlul sigur chiar și al celor mai mari curenți de descărcare. Cu noul mecanism push-pull, conectorii dispozitivelor de protecție sunt ușor de scos și după conectare se blochează în elementul de bază, fiind rezistente la vibrații. Datorită siguranței integrate, instalarea acestui dispozitiv de protecţie la descărcări atmosferice se efectuează simplu și flexibil. Spre deosebire de instalațiile cu siguranțe separate, noile dispozitive economisesc până la 60% spațiu precum și efortul de cablare, și permit alegerea liberă a locului de montare. Dispozitivul de protecţie la descărcări atmosferice tip 1 este ideal pentru utilizarea în sistemele de surse de alimentare de 230/400 V.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere