Spre toate informațiile de presă

Bibliotecă de parametri pentru componentele de siguranță

04.10.2016

Produse pentru siguranță funcțională  

Produse pentru siguranță funcțională

Normativele EN ISO 13849 și EN 62061 pentru siguranță funcțională solicită evaluări și calcule privind probabilitatea de defectare a circuitelor de siguranță. Biblioteca Phoenix Contact pentru parametrii relevanți pentru siguranță a fost actualizată cu produse și conținut lingvistic noi, conform fișei de specificații VDMA 66413.

Evaluările trebuie efectuate de producătorul mașinii (în calitate de distribuitor) și trebuie documentate cu dovezi. Producătorii oferă datele (parametrii) relevante ale dispozitivelor de securitate utilizate în mașină, din perspectiva răspunderii pentru produs. Calculele de siguranță pot fi efectuate cu ajutorul instrumentelor de calcul (ca de exemplu, Sistema începând cu versiunea 2.x).

Pentru standardizarea parametrilor, sub egida VDMA, precum și a producătorilor de mașini și componente, precum și a laboratoarelor de testare, a fost adoptată fișa tehnică de securitate VDMA 66413. Biblioteca Phoenix Contact pentru parametrii relevanți pentru siguranță a fost actualizată cu produse și conținut lingvistic noi. Acestea pot fi găsite fie în secțiunea de descărcare a produsului respectiv, fie pe pagina de tehnologie pentru siguranță funcțională.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere