Spre toate informațiile de presă

Switchuri pentru rețele stabile de mașini

01.12.2016

Două noi switchuri din seria 2000 cu cinci la opt porturi din cupru  

Perfect optimizate pentru cerințele producției de mașini: noile FL SWITCH 2000

Cu noile switchuri inteligente din seria FL Switch 2000 de la Phoenix Contact, rețelele din producţie de serie a maşinilor pot fi asamblate și monitorizate simplu și repede.

În producţie de serie a maşinilor, pentru detectarea și remedierea automată a erorilor este tot mai mult nevoie de rețele inteligente. Unmanaged switchurile folosite astăzi în mod curent nu mai pot însă satisface aceste cerințe. De aceea, ca alternativă, noile switchuri 2000 aduc în rețeaua de utilaje posibilități de configurare și monitorizare la înălțimea cerințelor: cu ajutorul unor funcții de filtrare multicast și mecanismelor de redundanță, sarcina de date din rețea este redusă iar comunicare este păstrată și în cazul unor bucle nedorite sau al unor defecțiuni ale dispozitivelor. În noul și ineditul unmanaged mode, aceste funcții sunt disponibile și la o operare a switchurilor ca componentă pasivă a rețelei. Configurarea dispozitivelor se efectuează, de ex. prin card SD sau prin smart mode button, direct la dispozitiv.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere