Spre toate informațiile de presă

Noile funcții bloc pentru STEP 7 și portalul TIA

12.02.2018

Integrare I/O fără fir în nivelul de control  

Noile funcții bloc Radioline

Noile funcţii bloc pentru PC Worx, STEP 7 şi portalul TIA permit citirea directă cu un controler a parametrilor de stare și diagnosticare ai sistemului de comunicaţie radio Radioline de la Phoenix Contact.

Cu ajutorul tehnologiei radio moderne, semnalele I/O de la senzorii distribuiţi pe distanţe mari pot fi integrate foarte simplu într-un controler de la Phoenix Contact sau Siemens. Prin intermediul funcțiilor bloc, noile funcții sunt integrate sau dispozitivele devin o componentă valoroasă a sistemului de comandă. Acest lucru duce la reducerea timpilor de dezvoltare. Componentele acceptate de hardware și software sunt controlerele Inline și Axioline de la Phoenix Contact, precum și software-ul de programare PC Worx și software-ul pentru CLP PC Worx Express. Siemens acceptă controlerele S7-3xx, S7-12xx și S7-15xx, precum și software-ul STEP7 și portalul TIA.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere