Spre toate informațiile de presă

Noul comitet de conducere al Phoenix Contact E-Mobility, Schieder-Schwalenberg

01.02.2019

Michael Heinemann și Ralf Döhre se află la conducerea E-Mobility GmbH  

Michael Heinemann și Ralf Döhre se află la conducerea E-Mobility GmbH

La începutul anului, Michael Heinemann și Ralf Döhre au preluat conducerea Phoenix Contact E-Mobility GmbH.

Michael Heinemann este director executiv și președinte al comitetului de conducere, iar Ralf Döhre este director de operațiuni al companiei, care își are sediul în Schieder-Schwalenberg.

Până la sfârșitul lui 2018, Heinemann a condus timp de cinci ani, în calitate de președinte al comitetului de conducere, filiala Phoenix Contact Power Supplies, cu sediul în Paderborn. Acesta și-a început cariera în 1992 la Phoenix Contact iar în 2012 a trecut de la conducerea departamentului de marketing de produs pentru surse de alimentare la conducerea fostei filiale APtronic AG din Bad Sassendorf, care în 2014 a fost integrată în unitatea operațională Power Supplies, cu sediul în Paderborn.

Ralf Döhre este angajat al Grupului Phoenix Contact din 2007. Începând cu anul 2009, acesta a fost responsabil, în cadrul sectorului operațional Device Connectors, de producția internațională din China, India și SUA. Din 2013, Ralf Döhre face parte din conducerea E-Mobility GmbH. În calitate de director comercial, precum și de responsabil pentru producție, acesta a fost implicat semnificativ în dezvoltarea companiei.

Fostul Director Executiv al E-Mobility GmbH, Oliver K. Stöckl, va părăsi grupul de firme Phoenix Contact până la sfârșitul lunii februarie, din motive familiale, și va prelua o nouă activitate în sudul Germaniei.

Phoenix Contact Power Supplies GmbH din Paderborn este condusă în prezent de Georg Beretitsch, în calitate de președinte al comitetului de conducere, care, din 2015, este membru al Consiliului de Administrație al acestei societăți. Acesta este angajat la Phoenix Contact din 1994, timp în care a fost responsabil pentru managementul calității și producție în cadrul noului sediu din Bad Pyrmont, precum și pentru coordonarea rețelei companiei pentru fabricarea produselor electronice.

„Ne bucurăm să avem printre noi, prin aceste trei numiri în poziții de conducere, specialiști cu o experiență vastă din cadrul companiei, de care ne leagă strâns o colaborare de succes și bazată pe încredere”, declară directorul executiv Frank Stührenberg de la sediul din Blomberg.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere