Spre toate informațiile de presă

Transformarea curenților de până la 4000 A direct în semnal analogic standardizat

13.04.2015

Transformator de curent PACT RCP pentru retehnologizare  

PACT RCP transformă curenții de până la 4000 A direct într-un semnal analogic standardizat

Cu noile transformatoare de curent pentru retehnologizare PACT RCP de la Phoenix Contact, curenții mari pot fi transformați acum în diferite semnale analogice standardizate.

Bobina Rogowski comodă a sistemului de măsurare format din două părți poate fi instalată în mod simplu pe bare de potențial și conductori circulari. Componentele sistemului nu trebuie să fie demontate. Cu un singur tip de bobină puteți măsura curenți alternativi până la 4000 A. Traductorul de măsură din aval poate fi liber configurat atât la intrarea, cât și la ieșirea semnalului. Astfel domeniile de măsurare a curentului pot fi adaptate astfel încât semnalul de ieșire să poată reproduce toată lățimea semnalului. În cazul metodelor de măsurare Rogowski, nu mai este posibilă apariția tensiunilor deschise periculoase, ca la transformatorul de curent cu miez cu întrefier. Sistemul achiziționează frecvențe pe un domeniu între 16 și 1000 Hz.Suportul opțional al bobinei garantează plasarea sigură și definită pe bara de potențial, indiferent de valoarea temperaturii șinelor. Pentru proiectare exactă există seturi de transformatoare de curent cu trei lungimi diferite ale bobinelor, fiecare dintre ele cu tehnologie de conectare cu șurub sau push-in pentru traductorul de măsură.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere