Spre toate informațiile de presă

Serverul suportă comnezi redundante

25.01.2017

Cutie software PC Worx UA-Server  

PC Worx UA-Server ajută acum și la comenzile redundante

Cu serverul PC WORX UA de la Phoenix Contact aveți posibilitatea ca, prin protocolul de comunicații OPC UA (Unified Architecture) să accesați toate variabilele controlerelor programabile PC WORX.

De la versiunea 1.10 a serverului sunt suportate acum și comenzile de redundanță (RFC 460R). La cmutarea pe redundanță, serverul trece automat pe noul controler de comandă a proceselor fără pierderea variabilelor. Serverul este conceput pentru structuri cantitative mari: poate transmite date de la maximum 200 de controlere către un sistem de vizualizare sau de organizare a producției. Afișarea variabilelor se efectuează prin profilul PLCopen. Pentru comunicații, serverul OPC UA utilizează protocolul binar, prin care obține viteze mari la transmiterea de date. Un concept de securitate certificat îl protejează de accesări neautorizate și de erori de manipulare și operare. Pe lângă o autentificare prin certificate, serverul oferă opțional și posibilitatea unei codări a comunicațiilor între. O mare atenție a fost acordatăconfigurării inteligibile și diagnosticării detaliate. Prin configuratorul livrat alături de produs, utilizatorul poate să proiecteze setările de siguranță și să diagnosticheze conexiunile cu clienții și cu controlerele și de la distanță.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere