Spre toate informațiile de presă

Cadre de montaj conector din material plastic pentru inserții conector preconfigurate

06.09.2017

Cadre de montaj conector  

Cadre de montaj conector din material plastic pentru inserții conector preconfigurate

Cu ajutorul noilor cadre de montaj conector HC-CIF de la Phoenix Contact , montați inserții conector preconfigurate sigur și simplu direct pe șina DIN în tabloul de distribuție.

Astfel economisiți niveluri întregi de interconectare. Şine DIN adecvate sunt NS 35 şi NS 7,5. Cadrele din material plastic robust de înaltă performanţă sunt stabile, deosebit de ușoare și primesc și carcase mobile din plastic din seria B a conectoarelor HEAVYCON EV . Pentru toate dimensiunile există o parte de bază, care se poate regla uşor la dimensiunea dorită. Acest lucru reduce diversitatea de versiuni. Blocarea dintre elementul de bază şi cel de suport are loc printr-un cârlig. Spațiul deschis pentru cabluri de la cadrul de bază simplifică montarea inserțiilor dvs. Puteţi fixa şi detensiona conductoarele de conectare prin intermediul unui colier pentru fixare cabluri, la rampa oblică a elementului de suport.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere