Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale cu soclu siguranţă pentru diferite domenii de utilizare

27.07.2017

Blocuri terminale cu soclu siguranţă, cu conexiune push-in  

Blocuri terminale cu soclu siguranţă, cu conexiune push-in pentru diferite domenii de utilizare

Cu noile blocuri terminale cu soclu siguranţă PT de la Phoenix Contact aveţi la dispoziţie, pentru fiecare aplicaţie, suportul de siguranţă cu 5 x 20 mm, 6,3 x 32 mm şi siguranţe tip C.

Cu blocurile terminale multinivel cu o lăţime de doar 6,2 mm obţineţi o densitate mare de cablare. Un indicator de stare cu LED vă indică rapid siguranţele defecte, pe care le puteţi schimba simplu datorită accesului uşor la ele. Conexiunea bilaterală de testare vă permite să verificaţi confortabil siguranţele. Canalele duble continue pentru funcţii permit distribuirea simplă a potenţialului datorită punţilor plug-in standard din gama de accesorii Clipline complete. Variantele cu tipul de protecţie la aprindere Ex-nA pentru utilizarea în domeniul Ex şi blocurile terminale deconectare şi blocurile terminale deconectare cu cuţit cu contur identic completează programul.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere