Spre toate informațiile de presă

Controler flexibil pentru infrastructura clădirilor

28.10.2016

Controler inline ILC 2050 Bl  

Platformă de dispozitive flexibilă cu Niagara-Framework

Noul controler inline ILC 2050 Bl de la Phoenix Contact este adecvat în mod special pentru automatizarea în domeniile infrastructură, energie și clădiri.

Platforma modulară pentru dispozitive, în combinație cu platforma de automatizare Niagara, oferă posibilități aproape nelimitate de aplicare, de ex. în automatizarea clădirilor sau industrială, în controlul bunurilor imobiliare interconectate într-o rețea sau în centre de date. Controlerul este compatibil cu toate protocoalele importante de comunicații în domeniul automatizării infrastructurii clădirilor. Niagara-4-Framework, dezvoltat special pentru internetul lucrurilor, permite utilizatorului o proiectare în timpi optimizați. Frameworkul pe bază de java oferă în plus posibilități flexibile pentru planificare, proiectare și vizualizare. Și extinderea rețelei Niagara cu funcții autoprogramate este foarte ușor posibilă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere