Spre toate informațiile de presă

Este disponibilă noua versiune a bibliotecii Waterworx

14.09.2015

Cutie software Waterworx  

Proiectare eficientă pentru gospodărirea apei și a apei uzate

Noua versiune a bibliotecii cu blocuri de funcții, Waterworx de la Phoenix Contact, oferă acum și mai multe posibilități de proiectare în gospodărirea apelor și a apelor uzate.

O interfață OPC deschisă pentru module oferă legătura cu sistemele de control disponibile în comerț. În plus, elemente de câmp, indiferent de producător, sunt integrate printr-o interfață Modbus, Profinet sau Profibus. De asemenea, funcțiile bloc au fost optimizate cu funcții de diagnosticare integrate. Biblioteca va fi livrată în noua versiune, printr-o memorie de configurare și de programare inserabilă. Aceasta poate fi activată cu o cheie de licență validă, pe controler. În cazul în care nu este disponibilă nicio licență validă, modulele pot fi testate pentru o perioadă de timp limitată, în modul demo.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere