Spre toate informațiile de presă

Conector liber configurabil pentru racordarea cu ușurință a motoarelor

12.08.2019

Conector liber configurabil pentru racordarea motoarelor  

Racordarea simplă, rapidă și fără unelte speciale a motoarelor

Noul conector liber configurabil al sistemului de instalare QPD de la Phoenix Contact este conceput special pentru racordarea motoarelor, de exemplu, la nivelul copertinelor și rulourilor.

Carcasa robustă și rezistentă la vibrații vă oferă o fiabilitate ridicată și este protejată împotriva stropilor de apă și împotriva prafului datorită gradului de protecție IP54.

Racordarea se realizează rapid și simplu cu conexiunea rapidă QUICKON. Nu sunt necesare scule speciale. Cablurile sunt ajustate în mod eficient prin intermediul bornelor cu dezizolare automată IDC la fața locului. Prin simpla strângere a piuliței se realizează contactul cu conectorul brut și se acționează în mod automat clapeta de blocare. Acest lucru reduce timpul de racordare cu până la 80%.

Conectorul este disponibil în versiunea cu patru poli, inclusiv racord PE, și transferă puteri de până la 400 V și 17,5 A. Puteți racorda conductori de 0,5 până la 1,5 mm².


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere