Spre toate informațiile de presă

Laborator mobil de testare pentru dispozitivele de protecție la supratensiune

14.08.2015

Dispozitiv de testare CHECKMASTER 2  

CHECKMASTER 2 – laboratorul mobil de testare pentru dispozitivele de protecție la supratensiune

Noul CHECKMASTER 2 testează funcționalitatea dispozitivelor de protecție la supratensiune și recunoaște chiar și componente deteriorate anterior. Disponibilitatea sistemului este extinsă și astfel se evită intervenții de service inutile.

Dispozitivul de testare este operat prin intermediul unui ecran tactil. Codul de bare al produsului de testat este citit repede și fără erori, și apoi respectivul produs este conectat pentru testare la un adaptor corespunzător. Rezultatele testării sunt stocate durabil. Citirea acestora este posibilă imediat sau mai târziu, prin intermediul unui stick USB. În protocol sunt conținute toate rezultatele testării cu data și ora. Astfel, protocolul corespunde unei documentații accesibile, conform IEC 62305. La o testare cuprinzătoare a tuturor elementelor structurale relevante, dispozitivul de testare recunoaște și componente de protecție la suprasarcină defectate anterior, care au atins limitele de toleranță, și recomandă înlocuirea acestora. La ora actuală, pentru aparatul de testare, sunt disponibile diferite adaptoare de testare din familiile de protecție la supratensiune FLASHTRAB, VALVETRAB, PLUGTRAB și COMTRAB, toate și în varianta SEC. În plus, programul mai conține și o valiză de transport și plachete de testare. La CHECKMASTER 2, limbile germană și engleză sunt preinstalate.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere