Spre toate informațiile de presă

PC-uri industriale puternice de 19" pentru centre de calcul

13.03.2015

PC-uri montate pe rack  

IPC-uri puternice în format 19"

Noile PC-uri industriale în format standardizat de rack de 19" de la Phoenix Contact reprezintă soluția fiabilă pentru înregistrarea, măsurarea, vizualizarea și procesarea volumelor mari de date.

Prin formatul lor standardizat, acestea se potrivesc în tabloul de distribuție de 19" și de acolo pot fi utilizate pentru aplicațiile solicitante din diverse domenii. În funcție de aplicație și de necesarul de spațiu, puteți alege între două dimensiuni ale dispozitivului cu două sau patru unități de înălțime Noile procesoare Intel din Generația 4 asigură resurse de calcul suficiente, precum și o memorie de lucru cu până la 16 Gbiți și memorie de date cu până la 4 Tbiți. Rack_PC-urile sunt extensibile, prin sloturile PCI/PCIe. Suportul RAID (0/1/5/10) asigură o disponibilitate mare a sistemului și siguranța datelor. Pe baza celor două, respectiv trei unități Hot-Swap, întreținerea poate fi efectuată în mod simplu, în timp ce panoul frontal blocabil protejează împotriva accesului neautorizat.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere