Spre toate informațiile de presă

Noi produse software pentru o automatizare totală a proceselor

05.08.2015

Laptop cu ACRON  

Software-ul ACRON este punctul central de legătură pentru a colecta, arhiva și a analiza datele de proces.

Cu software-ul atvise scada, AIP și ACRON, Phoenix Contact își lărgește portofoliul cu produse de software pentru vizualizare, managementul de alarmă și arhivarea de date.

Cu integrarea acestui software în gama sa de produse, Phoenix Contact face încă un pas înainte ca furnizor de soluții totale pentru automatizarea proceselor, de exemplu în aplicații de infrastructură cum ar fi industria apelor și a apelor reziduale. Software-ul de vizualizare atvise scada permite utilizatorului activități complexe de exploatare și monitorizare, care pot fi aplicate indiferent de loc sau de dispozitive. Accesul la vizualizare este posibil cu orice browser standard. Un editor pentru profesioniști web deschide posibilități multiple pentru programarea directă în JavaScript. Software-ul AIP (Alarm-Informations-Portal) pentru managementul de alarmare este soluția potrivită pentru o monitorizare independentă de locație. Acest software poate fi cuplat prin interfețe standard ca OPC (Open Process Control) la sisteme de transmisie și vizualizare și informează fiabil personalul de service despre medii precum e-mail și SMS. Cronicarul de sistem ACRON înregistrează la nevoie toate datele de sistem și de operare în bănci de date redundante. Prin funcția de protocolare pot fi generate în mod ciclic diagrame și documente personalizate și elocvente. Acron poate fi cuplat confortabil prin interfețe standardizate ca OPCC UA (Unified Architecture) la sisteme de vizualizare și controlere.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere