Spre toate informațiile de presă

Măsurare a puterii simplă și precisă

11.04.2018

Noul modul de măsurare a puterii Axioline F  

Noul modul de măsurare a puterii Axioline F

Înregistrați date precise pentru energie și putere cu sistemul I/O Axioline F. Noul modul de măsurare a puterii AXL F PM EF 1F extinde începând de azi portofoliul Axioline F.

Pentru punerea în funcțiune simplă, sunt presetați parametrii uzuali pentru înregistrarea datelor de energie și putere. Dacă este necesar, acești parametri pot fi modificați prin obiecte PDI. Pentru o multitudine de aplicații se pot conecta direct tensiuni de până la 400 V/690 V și curenți de fază și ai conductorului neutru de până la 5 A fără transformator. Dacă nu este suficient, intervalele de măsurare pot fi extinse prin transformatoare externe. Din valorile măsurate se calculează, printre altele, puterea şi energia activă, reactivă şi aparentă. Suplimentar sunt disponibile impulsuri S0. Datorită determinării armonicelor (THD) se poate analiza calitatea rețelei. În acest fel sursele perturbatoare se pot localiza cu uşurinţă. Conceptul de carcasă Axioline F, în combinație cu separarea electrică sigură, permite o montare a modulului de putere fără măsuri suplimentare pentru izolarea modulelor I/O învecinate. Sistemul I/O acceptă toate protocoalele de rețea extinse bazate pe Ethernet și este rapid, robust și ușor de instalat.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere