Spre toate informațiile de presă

Imprimantă mobilă cu transfer termic

29.03.2016

Aplicații mobile la fața locului  

Imprimanta pentru carduri THERMOMARK PRIME și imprimanta portabilă THERMOFOX sunt ideale pentru etichetare la fața locului

Imprimanta pentru carduri THERMOMARK PRIME și imprimanta portabilă pentru material sub formă de rolă, THERMOFOX, de la Phoenix Contact, sunt ideale pentru aplicații mobile la fața locului, pe lângă utilizarea staționară.

Având la dispoziție numeroase funcții ale sistemului de etichetare MARKING system, puteți inscripționa blocurile terminale, cablurile și conductorii, precum și dispozitivele și sistemele. Astfel, este disponibilă imprimanta portabilă, acționată cu acumulatori, cu tehnologie de imprimare cu transfer termic. Software-ul de marcare complet integrat permite introducerea directă a datelor de imprimare. În plus, cele două dispozitive sunt conectate la un PC extern și pot fi comandate prin software-ul de marcare CLIP PROJECT. Imprimante sunt pregătite de utilizare pentru mai multe ore, prin intermediul acumulatorilor reîncărcabili, cu putere mare. O gamă cuprinzătoare de diferite materiale de etichetare permite utilizarea dispozitivelor în diferite aplicații.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere