Spre toate informațiile de presă

Aprobări pentru piețele nord-americane

20.11.2017

Portofoliu TERMITRAB complete  

TERMITRAB complete - Portofoliul

Începând de acum, veți primi descărcătoarele de supratensiune subțiri din familia de produse TERMITRAB complete și cu aprobările pentru piețele nord-americane.

TERMITRAB complete deține numeroase aprobări, care vă permit utilizarea conform cerințelor UL și CSA în instalațiile uzuale (ordinary locations). Pentru aplicațiile în medii periculoase, cum ar fi domeniile Ex, modulele de supratensiune și seturile alese de semnalizare la distanță conțin în plus marca UL Listed.  Această aprobare atestă montarea în așa-numitele hazardous locations (locații periculoase) până la Clasa I Divizia 2 (clasificare conform NEC 500). Datorită componentelor verificate conform UL / CSA, aveți un avantaj la export și la inspecțiile finale ulterioare ale tablourilor de distribuție sau componentelor instalațiilor prefabricate. Foarte des se solicită UL sau o aprobare CSA din partea constructorilor instalațiilor, operatorilor sau societăților de asigurări pentru a asigura menținerea standardului de siguranță.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere