Spre toate informațiile de presă

Configurare individuală a soluțiilor de blocuri de distribuție push-in

20.04.2018

Configurator PTFX bazat pe web  

Produse cu caracteristicile dorite în ceea ce privește numărul de poziții, tipul de montaj, culoarea și marcajul se pot crea printr-o ghidare simplă

Sistemul de distribuție a potențialului PTFIX vă stă acum la dispoziție și cu conexiune push-in 4-mm². Combinați și montați blocurile individual.

În funcție de tip, sunt disponibile cu șase, 12 și 18 conexiuni, în unsprezece variante cromatice individuale. Pe lângă montarea clasică pe șină DIN, ca de ex. NS15 ș NS35, primiți și adaptorul cu bridă pentru montare directă și variante pentru montare universală cu adeziv. Noi sunt și blocurile de 2,5 mm² separate electric, prin a căror asamblare obțineți un grad înalt de individualizare. Cu doi poli, aceste elemente reprezintă cea mai mică unitate posibilă. Pot fi combinate între ele și cu alte tipuri de blocuri cu aceeași secțiune nominală. Cu noul configurator PTFIX bazat pe web puteți crea, printr-o ghidare simplă, produse cu caracteristicile dorite în ceea ce privește numărul de poziții, tipul de montaj, culoarea și marcajul. Printr-o conexiune integrativă cu magazinul online Phoenix Contact, configurația este compatibilă cu procesul simplu de comandă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere