Spre toate informațiile de presă

Noi convertoare semnal certificate SIL

30.05.2016

Convertoare semnal certificate SIL  

Noile amplificatoarea separatoare oferă siguranță maximă şi fiabilitate

Phoenix Contact extinde familia de produse ale amplificatoarelor separatoare MACX Analog, toate certificate SIL cu patru noi separatoare pasive alimentate prin bucla de intrare.

Dispozitivele permit o transmisie sigură a semnalului fără energie auxiliară suplimentară. Variantele cu unul sau două canale sunt disponibile cu o tensiune de separare de 2,5 kV sau 5 kV. În plus, mai există acum două amplificatoare separatoare Ex i NAMUR cu comportament inițial rezistiv pentru transparența defecțiunilor în conductori, precum și două module de comandă solenoide Ex i cu o intrare logică pentru transparența respectiv detectarea defecțiunilor în conductori. Amplificatoarele separatoare MACX Analog sunt dezvoltate și produse în toate etapele ciclului de viață al produsului, în conformitate cu standardele pentru siguranță funcțională. Produsele certificate astfel vă stau la dispoziție pentru toate aplicațiile legate de siguranță, până la SIL 2 sau SIL 3. Acest lucru înseamnă fiabilitate și siguranță maximă. Amplificatorul separator Ex i MACX Analog Ex sunt autorizate și ATEX și IEC Ex. Oferă protecție la explozie pentru toate zonele ex precum și pentru toate grupele de gaz și pulberi.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere