Spre toate informațiile de presă

Ghiduri de lumină pentru carcase de echipament electronic

11.01.2016

Ghiduri de lumină pentru carcase de echipament electronic  

Ghiduri de lumină pentru carcase de echipament electronic

Vreți să montați diodele electroluminescente pe cablajul imprimat folosind procedura de cositorire automată SMD și în același timp să implementați indicatorii de stare pentru dispozitivul dvs. cu economie de spațiu?

Cu noile ghiduri de lumină HS LC puteți renunța la un cablaj imprimat suplimentar pentru diodele electroluminescente. Acest lucru permite indicatori de stare independenți de orientarea cablajului imprimat. Puteți alege între variantele orizontale și verticale pentru indicatorii de stare rotunzi sau dreptunghiulari. Ghidurile de lumină se potrivesc cu familiile de carcase EH, ME, ME-MAX, ME-PLC, ME-IO și BC și pot fi montate foarte ușor pe cablajul imprimat, cu ajutorul unor broșe de inserție. Pentru o flexibilitate înaltă, sunt disponibile variante pentru până la 40 de afișaje.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere