Spre toate informațiile de presă

Ghiduri de lumină pentru carcase de echipament electronic

11.01.2016

Ghiduri de lumină pentru carcase de echipament electronic  

Ghiduri de lumină pentru carcase de echipament electronic

Vreți să montați diodele electroluminescente pe cablajul imprimat folosind procedura de cositorire automată SMD și în același timp să implementați indicatorii de stare pentru dispozitivul dvs. cu economie de spațiu?

Cu noile ghiduri de lumină HS LC puteți renunța la un cablaj imprimat suplimentar pentru diodele electroluminescente. Acest lucru permite indicatori de stare independenți de orientarea cablajului imprimat. Puteți alege între variantele orizontale și verticale pentru indicatorii de stare rotunzi sau dreptunghiulari. Ghidurile de lumină se potrivesc cu familiile de carcase EH, ME, ME-MAX, ME-PLC, ME-IO și BC și pot fi montate foarte ușor pe cablajul imprimat, cu ajutorul unor broșe de inserție. Pentru o flexibilitate înaltă, sunt disponibile variante pentru până la 40 de afișaje.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere