Spre toate informațiile de presă

Management dispozitive pentru routerul de securitate

25.11.2015

Management dispozitive pentru routerul de securitate FL MGUARD  

Management dispozitive pentru routerul de securitate FL MGUARD

Instrumentul de management FL MGUARD DM de la Phoenix Contact reprezintă software-ul pentru o configurație centralizată și managementul operativ al routerelor de securitate cu firewall integrat.

Printre acestea se numără setări relevante din punct de vedere al siguranței, precum reglementări referitoare la Firewall, configurații VPN, precum și setări NAT și Routing, administrarea certificatelor și mecanisme redundante cu disponibilitate ridicată. Transmiterea datelor de configurare la sau de la dispozitive se face în mod codat și securizat. Pe lângă configurație, sunt transmise și actualizări de firewall sau extinderi de licență, pentru mărirea plajei de funcții. Sunt disponibile versiuni pentru 100, 1000 sau pentru oricât de multe dispozitive, precum și o versiune de testare, prin care pot fi gestionate 10 dispozitive.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere