Spre toate informațiile de presă

Soluție de carcasă pentru minicomputerul Raspberry Pi

30.05.2016

Carcasă echipament electronic RPI-BC  

RPI-BC: carcasa pentru minicomputerul Raspberry Pi

Cu carcasa pentru echipamente electronice RPI-BC, Phoenix Contact oferă pentru prima oară o soluție de carcasă pentru computerele Raspbery-Pi.

Carcasa poate fi montată fără unelte și este potrivită pentru variantele B+, B2 și B3 ale Raspberry Pi. Un adaptor opțional permite și operarea unui Raspberry Pi A+. Carcasa oferă spațiu suplimentar pentru cablaje imprimate individuale, perfboarduri sau elemente modulare prin care poate fi amplificat volumul de funcții al minicomputerului. Carcasele cu lățimea de 107,6 mm, măsurate după DIN 43880, pot fi montate pe o șină DIN sau direct pe perete. Cu ajutorului magistralei de șine DIN pot fi conectate între ele mai multe grupuri modulare sau combinate cu kituri de dezvoltare ale seriei de carcase BC. Pentru conectarea interfeței polivalente CPIO (general purpose input/output) sunt disponibili conectorii de cablaje imprimate PTSM. Combinația de carcasă de protecție cu tehnologia de conectare adecvată oferă dezvoltatorilor amatori, producătorilor în serie mică și instituțiilor de cercetare o soluție completă eficientă pentru a extinde computerul Raspberry Pi într-un modul electronic adecvat aplicației.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere