Spre toate informațiile de presă

De la automatizarea clasică la digitalizarea tehnologiei pentru clădiri

24.02.2017

Ecosystem Emalytics bazat pe IoT  

Ecosystem Emalytics bazat pe IoT

Tranziția disruptivă în tehnologia de automatizare prin digitalizare nu mai poate fi oprită. Industrie 4.0 și Internet of Things o arată clar.

Protocoalele standardizate și interfețele tehnologiei pentru clădiri antrenează din ce în ce mai multe costuri în domeniu. În viitor, o comunicare bazată pe IP nu va mai fi de neconceput. Pentru automatizarea clădirilor, Phoenix Contact dezvoltă în acest sens Ecosystem Emalytics bazat pe IoT, care reunește într-o singură soluție serviciile pentru administrarea clădirilor cu managementul energiei și Business Intelligence Services. Dispozitive inteligente moderne compatibile IP, precum și aparate, senzori și actuatori ai tehnologiei pentru clădiri convenționale sunt integrați direct în nivelul de management IoT. Datele, indiferent de sursa informației, sunt disponibile ca obiect de informare pentru a fi implicate în optimizarea procesului tehnologiei pentru clădiri. Cu Ecosystem sunt implementate proiectele adaptate individual de aplicațiile pentru infrastructura clădirilor, dezvoltate în funcție de necesități (HKL), printr-un management activ al energiei, până la includerea de concepte de încărcare și stocare inteligente pentru mobilitate electrică. Oferta este completată prin portofoliul complet de produse și aparatele de comutare modulare de la Phoenix Contact.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere