Spre toate informațiile de presă

Relee de protecție pentru noul standard privind ascensoarele

30.05.2017

Releu de protecție PSRmini pentru standardul privind ascensoarele EN 81-20  

Releu de protecție PSRmini pentru standardul privind ascensoarele EN 81-20

Pentru a îmbunătăți și mai mult standardele de siguranță deja ridicate privind ascensoarele, exigențele de siguranță la construcția instalațiilor de ascensoare vor fi pe viitor și mai accentuate.

Cel mai târziu la data de 01.09.2017, comenzile de ascensoare trebuie să satisfacă cele mai înalte cerințe ale noului standard EN 81-20 în toată Europa. Noul releu de protecție PSR-MC37 din familia de produse PSRmini îndeplinește deja cerințele ridicate în materie de siguranță. Dispozitivul sigur de comutare are o lățime de numai 22,5 mm și vă permite șuntarea de siguranță a întrerupătoarelor ușilor și a întrerupătoarelor de blocare. Acest standard definește cerințele pentru construirea și caracteristicile tehnice ale ascensoarelor. O nouă cerință dispune faptul că trebuie redus pericolul pentru copii de a-și prinde mâinile atunci când există uși de sticlă. În plus, trebuie ca toate ușile ascensoarelor să fie prevăzute cu bariere luminoase și să se asigure o precizie de oprire îmbunătățită. Și în cazul dimensionării intervalului de aer și liniei de fugă ale circuitelor relevante pentru siguranță, valorile limită au fost mărite.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere