Spre toate informațiile de presă

Imprimantă color industrială UV LED

20.04.2018

BLUEMARK ID COLOR, imprimantă color industrială LED UV  

Procedeu de imprimare LED UV pentru realizarea de etichete de înaltă calitate, utilizabile imediat

Noua generație de imprimante Bluemark-ID de la Phoenix Contact este soluția dvs. all-in-one pentru etichetarea industrială.

Cu imprimanta CMYK BLUEMARK ID COLOR care protejează mediul, nu realizați doar o inscripționare monocromă, ci beneficiați și de toate avantajele imprimării color. Procedeul inovator de imprimare LED UV permite realizarea de etichete de înaltă calitate, utilizabile imediat. Prin rezoluția scalabilă de imprimare, aveți posibilitatea de a regla optim consumul de lichid și viteza de imprimare pentru aplicațiile dvs. specifice. Software-ul de marcare integrat vă asistă pe parcursul întregului proces de imprimare. Introduceți-vă datele de imprimare direct pe display-ul multicolor de 7“. Ghidarea intuitivă prin meniu vă permite o operare deosebit de simplă.

Pe lângă materialul plastic în format UC, UCT și US, puteți inscripționa cu dispozitivele BLUEMARK ID și materialele de etichetare din aluminiu. Portofoliul de materiale, cu peste 1.300 de materiale de marcare, vă oferă soluții pentru orice aplicație. Intrarea frontală selectabilă opțional vă permite o echipare flexibilă cu material. Prin funcția automată de destivuire, BLUEMARK ID COLOR prelucrează peste 14.000 de elemente de marcare (imprimare color) resp. 21.000 elemente de marcare (imprimare monocromă) pe oră. Integrarea imprimantei în structura dvs. de sistem deja existentă se realizează ușor prin interfețele integrate.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere