Spre toate informațiile de presă

Software de proiectare și marcare

20.04.2018

Software de proiectare și marcare PROJECT complete  

Cu PROJECT complete de la proiectare la șirul de blocuri terminale finisat

Cu software-ul de proiectare și marcare PROJCT complete de la Phoenix Contact aveți la dispoziție un sistem complet de însoțire a proceselor, de la proiectare până la livrarea șirului de blocuri terminale.

Utilizați interfața de utilizator intuitivă cu funcții inteligente precum corectura automată, speedmarking-ul sau vizualizarea 3D a proiectelor, pentru a automatiza etapele dvs. de lucru și a economisi un timp consistent la proiectare.

Software-ul de proiectare dispune de interfețe optimizate pentru toate soluțiile de software CAE uzuale. Printr-un simplu clic, preluați datele din planul circuitelor electrice și construiți automat șirul de blocuri terminale corespunzător. Puteți comanda proiecte complete în mod direct și necomplicat. Software-ul transferă datele necesare în zona dvs. personală de pe pagina de Internet a Phoenix Contact. Imediat veți primi calculul dvs. individual de preț, precum și informații despre disponibilitatea produselor. Comanda poate fi plasată imediat. Instrumentul performant de marcare al software-ului PROJECT complete suportă în mod optim toate modulele de ieșire și materialele de marcare de la Phoenix Contact. Vă puteți configura rapid și fără efort fișierele dvs. de printat, cu ajutorul unui număr mare de șabloane, simboluri și formatări diferite.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere