Spre toate informațiile de presă

În combinație rapid și simplu

15.09.2016

Blocuri terminale modulare barieră BT cu conexiune cu șurub și conexiune push-in  

Blocuri terminale modulare BT: cablași conductori cu papuci cu cabluri cu inel în mod confortabil și sigur

Blocurile terminale modulare barieră BT noi de la Phoenix Contact au fost dezvoltate pentru conexiunea confortabilă de conductori cu papuc de cablu cu inel și oferă noi posibilități pentru producția economică de dulapuri de distribuție.

Principiul de conectare cu șuruburi arcuite și combinarea cu tehnologia de conectare push-in simplifică și accelerează cablarea. Conectarea rezistentă la vibrații este asigurată de discurile arcuite integrate. Datorită trecerii optimizate prin carcasa blocului terminal, șurubul este centrat automat. Cu punțile de șuntare bipolare pot fi conectate cu economie de timp oricâte blocuri terminale într-un bloc de distribuire a potențialului. Sunt disponibile variante de blocuri terminale în tehnologii de conectare șurub și șurub, push-in și push-in precum și șurub și push-in. Grație diferitelor tipuri de conectare dintr-un bloc terminal hibrid, pot fi satisfăcute simultan diverse cerințe de cablare internă și externă. Toate carcasele de bloc terminal BT sunt asigurate la atingerea cu degetele, astfel că nu mai este necesară o acoperire suplimentară a șirului de blocuri terminale, pentru siguranța utilizatorului.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere