Spre toate informațiile de presă

Rezistor terminaţie PROFIBUS activ

20.07.2016

Rezistor terminaţie PROFIBUS activ  

Rezistorul terminaţie activ permite terminarea de rețele PROFIBUS

Terminarea de rețele Profibus se efectuează acum prin intermediul noului rezistor terminaţie activ PSI TERMINATOR PB TBUS.

Prin intermediul terminării permanente, dispozitivul asigură o comunicare fără interferențe mai ales în aplicații cu componente magistrală înlocuibile. Conectarea liniei de magistrală se efectuează, la alegere, printr-un bloc terminal modular cu arc dublu inserabil sau o priză D-SUB. Dispozitivele active de programare și diagnosticare pot fi alimentate cu energie prin conexiunea alternativă D-SUB. Astfel, dispozitivul este adecvat și drept conexiune definită pentru dispozitive de service și măsurare în interiorul unui sistem de magistrală. Pentru diagnosticarea locală, utilizatorul are la dispoziție afișaje LED pentru activitatea de magistrală precum și sursa de alimentare redundantă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere