Spre toate informațiile de presă

Noii conectori cablaj imprimat pentru carcase modulare echipament electronic

03.03.2016

Conector cablaj imprimat PSPT 2,5  

Conectori cablaj imprimat PSPT 2,5 pentru carcase modulare echipament electronic

Phoenix Contact își extinde gama de conectori cablaj imprimat pentru carcasele modulare de echipament electronic din seriile ME și ME-MAX.

Conectorii PSPT 2,5 oferă conexiunea push-in confortabilă și permit cablarea tabloului de distribuție, rapid și fără unelte, și în condiții dificile de asamblare. Familia de produse este proiectată pentru curenți de până la 16 A (IEC) și tensiuni de până la 250 V (IEC). Aceasta este ideală pentru conectarea unor secțiuni conductor de la 0,2 și până la 2,5 mm². Conectorii sunt disponibili în versiuni cu doi, trei și patru poli, pentru un pas de 5,0 mm. Declanșatoarele confortabile cu puncte de testare integrate reduc timpul de cablare și facilitează întreținerea preventivă. În combinație cu conectorii mamă din seria MSTBO 2,5, utilizatorii pot pune în aplicare conexiunile cablaj imprimat cu protecție la atingere și, astfel, cablarea carcaselor echipament electronic poate fi realizată din nou în condiții de siguranță.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere