Spre toate informațiile de presă

Amplificatoare separatoare extrem de compacte, acum cu UL HazLoc

23.11.2015

Amplificatoare separatoare extrem de compacte MINI Analog Pro  

Amplificatoare separatoare extrem de compacte MINI Analog Pro

Amplificatoarele separatoare MINI Analog Pro, cu lățime de 6 mm, cu tehnologie de conectare inserabilă de la Phoenix Contact sunt listate acum și UL HazLoc, pe lângă listarea existentă UL 508, pentru alte cinci tipuri de produse.

Având listare UL pentru locații periculoase, produsele următoare destinate pieței nord-americane pot fi utilizate acum și în medii industriale cu potențial exploziv: un traductor de frecvență analogic cu funcționalitate de comutare la valori limită, pentru convertirea semnalelor standard în semnale de frecvență sau PWM, un comutator de valoare limită cu ieșire pentru releu de comutare, pentru comutarea valorilor limită analogice, o sursă de tensiune constantă și de curent constant, precum și un amplificator separator NAMUR pentru inițiatoarele de proximitate și contactele de comutare fără potențial și rezistive. Modulele pot fi configurate cu ușurință și sunt disponibile cu tehnologie de conectare cu șurub sau push-in.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere