Spre toate informațiile de presă

Conectori circulari compatibili indiferent de producător

28.11.2018

M17 până la M40 PRO - unul pentru toți  

M17 până la M40 PRO - unul pentru toți

Phoenix Contact lansează pe piață o nouă serie de conectori circulari cu sistem de blocare standard și sistem de blocare rapidă. Seria M17 până la M40 PRO oferă soluții universale pentru transmiterea de semnale și transferul de putere.

Sistemul de blocare rapidă Oneclick vă permite să conectați dispozitivele dvs. rapid și în siguranță. Poziția de blocare este clar vizibilă, audibilă și tactilă. Compatibilitatea indiferent de producător a sistemelor de blocare standard și a sistemelor de blocare rapidă vă asigură la nivel mondial o disponibilitate ridicată a conectorilor adecvați pentru cabluri și dispozitive. Cu ocazia lansării pe piață, programul de fabricație cuprinde conectori de cablu și conectori pentru dispozitive cu dimensiunea constructivă M23 - prevăzuți întotdeauna cu contacte mamă sau contacte tată. Conectorii de cablu sunt disponibili cu sistem de blocare rapidă. Conectorii pentru dispozitive sunt compatibili cu ambele variante. Pentru transmiterea semnalelor, în prima etapă sunt disponibile variante cu un număr de poli între 6 și 19, pentru curenți de până la 20 A și tensiuni de până la 300 V. Pentru transferul de putere, programul de fabricație cuprinde variante cu cinci, respectiv șapte poli, cu pământare suplimentară de protecție, pentru curenți de până la 30 A și tensiuni de până la 630 V.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere