Spre toate informațiile de presă

Firewall sigur pentru OPC Classic

09.02.2015

Router de securitate mGuard RS 4000 cu firewall OPC  

Funcția OPC-Inspector a mGuard RS 4000 poate fi activată prin licență

Produsele industriale mGuard-Security de la Phoenix Contact pot fi extinse cu funcția OPC-Inspector, prin licență, începând cu versiunea firmware 8.1.

Această extindere contra cost a firmware-ului garantează o comunicare OPC fiabilă, sigură, la cel mai înalt nivel de securitate, deoarece înțelege, analizează și permite traficul de date OPC. Funcțiile Deep Packet Inspection, Defence in Depth și segmentare prin NAT sunt acceptate în mod special pentru OPC Classic.

Protocolul de comunicații OPC Classic este răspândit pe scară largă în industrie. Firewall-urile convenționale nu sunt în măsură să protejeze acest protocol industrial, cu consecințe grave: acolo unde este utilizat OPC Classic nu este posibilă o reglementare a traficului de date cu un firewall. Din acest motiv apar vulnerabilități critice.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere