Spre toate informațiile de presă

Conexiuni pentru toate dimensiunile

28.11.2018

Conectori Board-to-Board din seria FINEPITCH 0.8  

Conectori Board-to-Board din seria FINEPITCH 0.8

Phoenix Contact prezintă o nouă serie de produse de conectori robuști Board-to-Board. Cu ocazia lansării pe piață, seria FINEPITCH cuprinde conectori ecranați în pași de 0,8 mm, precum și versiuni neecranate în pași de 1,27 mm.

Seria de produse nou dezvoltate oferă soluții versatile pentru conectarea internă a mai multor cablaje imprimate. Datorită conectorilor mamă și tată orizontali și verticali, cablajele imprimate pot fi aliniate într-un dispozitiv coplanar, ortogonal sau la mezanin. Ambele familii de produse includ variante cu un număr de poli între 12 și 80 pentru curenți de până la 1,4 A și tensiuni de până la 500 V c.a. Familia de produse FINEPITCH 0.8 cu ecranare EMC este adecvată în special pentru transmisia rapidă de date fără interferențe cu o viteză de până la 16 Gbit/s. Contactele sistemului de contacte ScaleX de pe ambele fețe asigură o conexiune electromecanică stabilă pe termen lung, chiar și sub sarcină, precum șocuri sau vibrații. În același timp, principiul permite o toleranță ridicată în cazul conectorilor poziționați diferit în funcție de procesul de asamblare. Geometria carcasei izolante previne, de asemenea, în mod fiabil încorporarea incorectă a conectorilor. Conectorii mamă IDC preconfigurați ai familiei de produse FINEPITCH 1,27 sunt disponibili la cerere cu cabluri platbandă în lungimi individuale, putând fi imediat utilizați în dispozitiv.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere