Spre toate informațiile de presă

Surse de alimentare de mare putere

22.08.2018

Sursă de alimentare de mare putere pentru disponibilitate maximă a sistemelor  

Sursă de alimentare QUINT POWER de mare putere

Cu noile variante de tensiune ale surselor de alimentare de mare putere QUINT POWER asigurați disponibilitatea mare a sistemului. În cazul celor trei dispozitive noi, este vorba despre un dispozitiv de 12 V cu un curent de ieșire de 15 A, respectiv două dispozitive de 48 V cu un curent de ieșire de 5 și 10 A.

Datorită părții de ieșire puternice, QUINT POWER furnizează prin SFB Technology pentru aproximativ 15 ms un curent nominal de șase ori mai mare și declanșează selectiv siguranța automată miniatură.

Consumatorii conectați în paralel lucrează în continuare. Pentru extinderea simplă a sistemului aveți permanent la dispoziție un boost static de până la 125 % din curentul nominal. Boost-ul dinamic de până la 200% din curentul nominal disponibil pentru 5 s, permite pornirea sarcinilor dificile. Partea robustă de intrare cu descărcător integrat de supratensiune cu gaz asigură o imunitate la perturbații de până la 6kV, precum și un timp de autonomie pentru căderea rețelei de alimentare de minim 20 ms. Semnalizarea amplă prin contacte analogice, digitale și contacte de releu mărește disponibilitatea aplicației dvs. Monitorizarea preventivă a funcțiilor raportează stările critice de operare, înainte de apariția erorilor. În plus, puteți comanda sursa de alimentare QUINT POWER configurată începând de la o singură bucată.

Prin interfața NFC puteți adapta individual avertizările de depășire limită și curbele de caracteristică. Grație domeniului extins de temperatură între -40 °C și+70 °C, sursele de alimentare pot fi utilizate flexibil. Familia de produse este completată cu un pachet amplu de autorizări internaționale.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere