Spre toate informațiile de presă

Cabluri senzor/actuator configurate, din PVC

20.07.2015

Cablu PVC senzor/actuator  

Cabluri senzor/actuator configurate la mărimile M8 și M12, precum și cu conectori ventil

Pentru cablarea senzor/actuator, Phoenix Contact vă oferă acum și cabluri configurate cu calitatea de conductor PVC ca articol standard pe stoc.

Cablurile economice pot fi configurate ușor fiindcă pot fi implementate și dezizolări pe lungimi mari. Acești conductori pot fi utilizați în toate domeniile cu solicitări mecanice medii, cum ar fi construcția de mașini și utilaje. De asemenea, aceste cabluri se disting printr-o rezistență înaltă la chimicale și uleiuri minerale. Gama cuprinde conductori SAC în variantele M8 și M12 precum și conectori cu ventil. Cele 296 de articole noi sunt disponibile începând de la o bucată și din depozit. La fel ca și gama PUR, spectrul PVC dispune de o aprobare integrală UL (cULus Listed) pentru M8 și M12, respectiv de o aprobare CSA pentru conectorii cu ventil din varianta A.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere