Spre toate informațiile de presă

Noul controler de încărcare c.a. cu funcții extinse

02.05.2018

Controler de încărcare c.a. EV Charge Control Advanced  

Noul controler de încărcare c.a. EV Charge Control Advanced Plus de la Phoenix Contact reunește toate funcțiile esențiale într-o carcasă compactă

Noul sistem de control al încărcării c.a. EV Charge Control Advanced Plus de la Phoenix Contact reunește toate funcțiile esențiale ale controlerului, de comunicație și de monitorizare pentru procesul de încărcare într-o carcasă compactă.

Pe lângă încărcarea c.a. conform IEC-61851-1, controlerul este echipat cu o supraveghere a curenţilor vagabonzi c.c.. La apariţia curenţilor reziduali controlerul este resetat automat, ceea ce sporeşte disponibilitatea staţiei de încărcare. De asemenea este integrată o deblocare automată a fişei de încărcare la căderea de tensiune, pentru ca într-un astfel de caz aceasta să fie deconectată fără probleme. Autentificarea utilizatorului se realizează confortabil prin RFID, la alegere printr-un Whitelist sau prin conexiune Backend. Cititoarele RFID şi aparatele de măsură a energie sunt cablate confortabil prin RS-485 şi Modbus/RTU. Interfaţa Ethernet permite comanda la distanţă şi supravegherea punctului de încărcare prin Modbus/TCP. Opţional controlerul de încărcare c.a. este disponibil şi cu modem 3G integrat şi interfaţă OCPP.

Această varietate de funcţii integrate uşurează construcţia cutiilor în perete sau a coloanelor de încărcare reducând astfel timpii şi costurile de montaj. Controlerul de încărcare este astfel adecvat în special pentru staţiile de încărcare şi parcurile de încărcare în spaţii semi-publice şi comerciale.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere