Spre toate informațiile de presă

Demaror hibrid conectabil în rețea

02.06.2015

Demaror hibrid CONTACTRON  

Integrare simplă în sistemele magistrală de câmp

Noile variante ale demaroarelor hibrid CONTACTRON de la Phoenix Contact permit o integrare rapidă și simplă în sistemele uzuale de magistrale de câmp Profibus, PROFINET, CANopen, DeviceNet, Modbus și EtherNet/IP.

Prin sistemele de bus corespunzătoare, cu ajutorul unui gateway adecvat, sunt transferate datele de procesare, de exemplu curentul de motor, către sistemul de control. Astfel pot fi optimizate intervalele de service, ceea ce contribuie la o îmbunătățire a disponibilității sistemului. Cu conceptul eficient de cablare al demaroarelor hibrid, și noile dispozitive permit o integrare simplă a magistralelor de câmp, la timpi scurți de punere în funcțiune. Conectorul magistrală cu instalare pe șină facilitează montajul, fiindcă dispozitivele sunt contactate în timpul stivuirii. Semnalele de control sunt transmise prin sistemul de magistrale de câmp, astfel încât, pe partea de comandă, se poate renunța la ieșirile digitale pentru comanda motorului. Nu mai este astfel necesară o cablare paralelă la nivelul de comandă și semnal. În total, sistemul oferă o soluție compactă și atractivă din punct de vedere economică pentru comanda motorului.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere