Spre toate informațiile de presă

Router de securitate cu switch integrat

05.03.2015

Routerul de securitate FL MGUARD în două clase de performanță, RS2005 și RS4004  

Router de securitate și switch într-un singur dispozitiv

Noul router FL MGUARD este un router de securitate și un switch într-un singur dispozitiv. Este disponibil în două clase de performanță.

Clasa RS2005 oferă cinci porturi neadministrate, în timp ce clasa RS4004 dispune de patru porturi neadministrate și un port DMZ, pentru protecția reciprocă a mai multor rețele. Portul DMZ poate fi utilizat pentru conectarea unei a treia rețele, în care poate fi folosit un server de e-mail, de exemplu. Acest server poate fi, astfel, accesat, atât pe partea de LAN securizat, cât și pe partea de WAN nesecurizat. Este împiedicat accesul de la partea de WAN la partea de LAN, deoarece în fiecare punct de transfer, traficul de date de intrare și de ieșire este monitorizat și reglementat prin intermediul unui Firewall. În plus, prin portul DMZ se poate efectua întreținerea la distanță pe o mașină sau pe un sistem. Switchurile integrate pot asigura comutarea internă a mașinilor și sistemelor mai mici sau pot fi conectate la rețelele mai mari.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere