Spre toate informațiile de presă

Întreținere sigură la distanță a utilajelor

20.04.2017

Client TC Cloud  

Întreținere sigură la distanță a utilajelor

Modulele de întreținere la distanță TC Cloud Clients de la Phoenix Contact conectează în siguranță utilajele prin internet cu mGuard Secure Cloud.

TC Cloud Clients pun o bază rentabilă pentru o întreținere la distanță scalabilă. Clienții pot alege dintre clienții TC Cloud care utilizează rețele de operator și variantele care utilizează rețelele mobile globale 4G LTE pentru comunicații în cloud. Clienții sunt configurați folosind cloudul și sunt imediat gata de utilizat în echipament. mGuard Secure Cloud este o infrastructură VPN performantă și scalabilă, care asigură legătura prin internet între personalul de service și utilajele și sistemele. Centrul de calcul profesional asigură o fiabilitate și o disponibilitate sporită pentru service la utilaje și sisteme. Tehnologia mGuard VPN utilizează protocolul de siguranță IPsec cu o codare puternică. Acesta asigură confidențialitatea, autenticitatea și integritatea tuturor informațiilor și datelor transmise între tehnicienii de service și utilaje. Clienții TC Cloud dispun de o intrare și o ieșire digitală. Acest lucru le permite conexiunilor de serviciu la Cloud să fie configurate și semnalizate după necesități.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere