Spre toate informațiile de presă

Cuplor de bus cu certificare conform specificației Profinet 2.3

22.08.2018

Cuplor de bus, TPS BK  

AXL F PN BK TPS

Cuplorul de bus Axioline F reprezintă în mediul Profinet legătura între sistemul Axioline F și rețeaua Ethernet supraordonată. Ca primul cuplor de bus PROFINET de la Phoenix Contact, dispozitivul oferă în versiunea TPS o certificare conform specificației PROFINET 2.3.

În plus, cuplorul de bus dispune de suportul PROFIenergy. În acest caz, în stare inactivă se economisește energie prin intermediul mecanismelor de decuplare.  Managementul bazat pe web a fost extins pentru a putea accesa informații statice, cum ar fi date tehnice, adresa MAC sau informații dinamice, cum ar fi adresa IP.

Stația Axioline F poate fi pusă în funcțiune independent de rețeaua de nivel superior prin intermediul interfeței de service sau prin intermediul unui port Ethernet de la cuplorul de bus cu software-ul Startup+.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere