Spre toate informațiile de presă

Control încărcare pentru stații simple de încărcare

05.08.2015

EVCC Basic pentru puncte de încărcare simple  

EVCC Basic este soluția de controler pentru domeniul casnic.

Noile controlere de încărcare EVCC Basic din seria EV Charge Control de la Phoenix Contact au fost dezvoltate special pentru utilizarea în stații simple de încărcare.

Toate funcțiile esențiale care sunt necesare la încărcarea cu curent alternativ a unui vehicul electric conform IEC 61851-1, sunt implementate pe cablajul de control imprimat. Prin integrarea unei surse de alimentare și a unei funcții automate de deblocare în caz de pană de curent, efortul de cablare a fost redus și s-au economisit costuri pentru componente suplimentare. Intrările și ieșirile configurabile permit utilizatorului mai multă flexibilitate pentru alte funcții, precum reglarea analogică de curenți de încărcare și monitorizarea contactorului de încărcare. Printr-o interfață de comunicații RS485, pot fi realizate afișarea stării de încărcare și configurarea dispozitivului la distanță pe un sistem de calculatoare, sprijinindu-se astfel managementul de energie și sarcini.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere