Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale modulare cu barieră pentru montare directă

07.11.2018

Blocuri terminale modulare cu barieră pentru montare directă cu conectare prin șurub sau push-in  

Blocuri terminale BT pentru montare directă

Pe lângă blocurile terminale cu barieră BT cu diferite tehnologii de conectare și ca variante hibrid, sunt disponibile acum blocuri terminale cu montare directă BT.

Acestea pot fi aliniate la blocurile terminale de bază și fixate direct fără șină DIN. Montarea directă fără pierderea diviziunilor se realizează prin posibilități de fixare în orice loc a unui bloc terminal de bază.

Cu punțile bipolare de șuntare din sistemul de blocuri terminale modulare CLIPLINE complete, puteți conecta în mod rapid oricât de multe blocuri terminale într-un singur bloc de distribuție de potențial. Toate carcasele blocului terminal BT sunt executate cu protecție împotriva contactului. Astfel, nu mai este necesară izolarea suplimentară a blocurilor terminale.

Blocurile terminale cu barieră sunt adecvate pentru conectarea conductorilor de până la 35 mm². În acest sens, puteți alege între tehnologia de conectare prin conexiunea confortabilă cu papuc de cablu cu inel și conexiunea push-in simplă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Blocuri terminale modulare barieră BT - sigure în orice aplicație

Siguranță maximă a contactelor, chiar și în condiții extreme.

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere